Dispositivos y accesorios
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prep. 1h
Total 12h
16 porties
Ingredientes
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 16 porties
Sodio
1682.3 mg
Proteína
60.7 g
Calorías
11204.8 kJ /
2678 kcal
Grasa
217 g
Fibra
10.7 g
Grasa saturada
115.8 g
Carbohidratos
135.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hap en Tap
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pindakaas Havermoutbal
Ninguna calificación
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Ninguna calificación
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Ninguna calificación
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Fatayer met kaas en munt
2h
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Ninguna calificación
Levercake
1h 50min
Hornazo
Ninguna calificación
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Ninguna calificación
Salmorejo
Ninguna calificación
Gozleme
1h 40min