Dispositivos y accesorios
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Prep. 45min
Total 8h
24 stuks
Ingredientes
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (opcional)30 g
-
eetbaar bladgoud (opcional)
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
20.3 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
396.5 kJ /
94.8 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
2.5 g
Carbohidratos
9.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hap en Tap
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Ninguna calificación
Honey BBQ Chicken
Ninguna calificación
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Ninguna calificación
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Ninguna calificación
Temaki Sushi
Ninguna calificación
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna calificación
Zeevruchtenrijst
Ninguna calificación
Hazelnootijs
Ninguna calificación
Dubai Chocolate Macarons
Ninguna calificación
Napolitaanse Pizza
Ninguna calificación
Veelzijdige gladde soep
45min