
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mayak Eggs
- 4 medium eggs
- water up to 1 l mark
- 1 fresh red chilli deseeded and roughly chopped
- 4 garlic cloves
- 20 g spring onions sliced (2 mm)
- 40 g onions cut in pieces
- 100 g soy sauce
-
100
g mirin
o 50 g sugar - 1 Tbsp sesame seeds
Ramen
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 200 g onions cut in wedges
- 1000 g water
- 100 g carrots sliced (5 mm)
- 10 g seaweed sheets cut in pieces
-
100
g fresh shiitake mushrooms sliced
o fresh enokitake mushrooms sliced - 100 - 120 g kimchi to taste, cut in pieces (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
o 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g Korean chilli paste (gochujang)
-
2 - 3
tsp Korean chilli flakes (gochugaru)
o ½ - ¾ tsp dried chilli flakes - 30 g soy sauce
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 Tbsp fish sauce (see tip) (opcional)
- 1 Tbsp oyster sauce (see tip) (opcional)
- 4 portions dried ramen noodles (approx. 80 g each)
- water for cooking noodles
- 160 g silken tofu cut in pieces
- 2 spring onions sliced (5 mm)
- sesame seeds for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 324 kcal / 1357 kJ
- Proteína
- 17 g
- Grasa
- 14 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Fibra
- 5.8 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Sodio
- 3180 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752011