Bordelaise Sauce
TM6 TM5 TM31

Bordelaise Sauce

3.6 ( 13 valoraciones )

Ingredientes

  • 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated
  • 100 g unsalted butter diced
  • 100 g onions quartered
  • 50 g carrots cut in pieces
  • 6 shallots halved
  • 40 g plain flour
  • 400 g beef stock
  • 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 1 sprig fresh thyme leaves only
  • 1 fresh bay leaf
  • 5 black peppercorns crushed
  • 500 g red wine
  • 1 Tbsp beef jus
  • 1 Tbsp lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
187 kcal / 775 kJ
Proteína
2 g
Grasa
14 g
Carbohidratos
7 g
Fibra
1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas