Dispositivos y accesorios
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Prep. 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.2 g
Calorías
1208 kJ /
289 kcal
Grasa
18.2 g
Carbohidratos
28.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The British Isles on a Plate
88 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Profiteroles
2h 15min
Yule Log
3h
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Peach Pavlova
5h 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Chocolate Fondants
40min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min