
Dispositivos y accesorios
Pulled Pork
Prep. 30min
Total 4h 5min
12 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 0.5 oz)6
-
yellow onion quartered (approx. 1 md. onion)5 oz
-
oil1 oz
-
chili powder2 tbsp
-
onion powder1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
sweet paprika5 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
garlic powder2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
canned diced tomatoes drained (approx. 1 can)14 ½ oz
-
chicken stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 oz
-
barbeque sauce (see Tip)4 oz
-
water divided105 oz
-
pork shoulder trimmed of excess fat56 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
388.7 kcal /
1626.1 kJ
Proteína
24.1 g
Grasa
26.9 g
Carbohidratos
12 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
8.4 g
Sodio
446.6 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Hoisin Pork Bowl
45min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Chicken Enchiladas
40min
Tex-Mex BBQ Brisket
5h 30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Chicken Parmesan
1h 10min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
BBQ Pulled Chicken
40min