Mediterraanse gebakjes
TM5 TM6

Mediterraanse gebakjes

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • boter, om in te vetten
  • 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
  • 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
  • 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
  • 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
  • 200 g zure room, 20% vet
  • 2 eieren
  • 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
  • ¼ tl gedroogde oregano
  • ¾ tl fijn zout
  • ½ tl vers gemalen zwarte peper

Inf. nutricional
por 1 stuk
Calorías
1731 kJ / 414 kcal
Proteína
14 g
Carbohidratos
21 g
Grasa
30 g
Fibra
5.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas