Dispositivos y accesorios
Japanese Strawberry Shortcake
Prep. 10min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1635.9 kJ /
391 kcal
Grasa
29 g
Fibra
1.9 g
Carbohidratos
32.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Sweet Pastries
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
3Q Soft Bread
3h 25min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chicken porridge with century egg
30min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Butter Cake
1h