Coconut Cream Pie
TM6 TM5

Coconut Cream Pie

3.0 (8 valoraciones )

Ingredientes

Pie Crust

  • 1 homemade pie crust, chilled (9 in.)
    o 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)

Filling

  • 5 oz shredded coconut, unsweetened
  • 4 oz sugar
  • 4 oz brown sugar
  • 3 ½ oz corn starch
  • ½ tsp salt
  • 13 ½ oz canned coconut milk
  • 4 oz whole milk
  • 4 oz heavy whipping cream
  • 9 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract

Whipped Cream Topping

  • 15 oz heavy whipping cream
  • 1 oz sugar

Inf. nutricional
por 1 slices
Calorías
3389 kJ / 810 kcal
Proteína
8 g
Carbohidratos
66 g
Grasa
59 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas