Versiones compatibles
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g wody
- 500 g czerwonych buraków, obranych, pokrojonych na ok. 2 cm kawałki
- 250 g gruszek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 100 g soku z granatu
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 263.8 kJ / 63.2 kcal
- Proteína
- 1.8 g
- Carbohidratos
- 16.1 g
- Grasa
- 0.2 g
- Fibra
- 2.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1h
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35min
Purée z cukinii (dla dzieci)
50min
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25min
Purée z marchewki (dla dzieci)
1h
Purée z dyni (dla dzieci)
50min
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
1h 10min
Purée z batatów (dla dzieci)
1h
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35min