Dispositivos y accesorios
Vařený bulgur
Prep. 5min
Total 35min
8 porcí
Ingredientes
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porce
Sodio
295.8 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
896.4 kJ /
214.1 kcal
Grasa
1.9 g
Fibra
6.4 g
Grasa saturada
0.1 g
Carbohidratos
43 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Inspirace pro vás
192 Recetas
República Checa
República Checa
Rýžovar na TM6
6 Recetas
República Checa
República Checa
También podría gustarte...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Vařená quinoa
15min
Vařené jáhly
45min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1h 15min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Kroupy se žampióny
55min