Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Chorizo og blækspruttestuvning med smørbønner
Prep. 15min
Total 5h 30min
4 portioner
Ingredientes
-
olivenolie20 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
chorizo tern (1 cm), efter smag60 - 80 g
-
gulerod tern (1 cm)150 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
vand350 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
rød chili, frisk unden frø, tyndt skåret½
-
paprika efter smag½ - 1 tsk
-
blæksprutte, hele, medium renset, skåret i mindre stykker (ringe (2-3 cm) og tentakler)650 g
-
laurbærblad, tørret1
-
½ tsk fiskefond, smuldretfiskebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret½
-
smørbønner, fra dåse drænet400 g
-
koriander, frisk kun bladene, til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1104 mg
Proteína
44 g
Calorías
1990 kJ /
475 kcal
Grasa
21 g
Fibra
6.9 g
Grasa saturada
5 g
Carbohidratos
25 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook med knivdække
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna calificación
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna calificación
Havbras med krydderolie
Ninguna calificación
Laks med grøntsagssovs
Ninguna calificación
Burger af havtaske og laks
Ninguna calificación
Fiskeburger
Ninguna calificación
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna calificación