Slow-cooked Chorizo og blækspruttestuvning med smørbønner

Slow-cooked Chorizo og blækspruttestuvning med smørbønner

Ninguna valoración
Prep. 15min
Total 5h 30min
4 portioner

Ingredientes

  • olivenolie
    20 g
  • løg, brune skåret i både
    200 g
  • chorizo tern (1 cm), efter smag
    60 - 80 g
  • gulerod tern (1 cm)
    150 g
  • hakkede tomater, dåse
    400 g
  • vand
    350 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • rød chili, frisk unden frø, tyndt skåret
    ½
  • paprika efter smag
    ½ - 1 tsk
  • blæksprutte, hele, medium renset, skåret i mindre stykker (ringe (2-3 cm) og tentakler)
    650 g
  • laurbærblad, tørret
    1
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    ½
    ½ tsk fiskefond, smuldret
  • smørbønner, fra dåse drænet
    400 g
  • koriander, frisk kun bladene, til pynt

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1104 mg
Proteína 44 g
Calorías 1990 kJ / 475 kcal
Grasa 21 g
Fibra 6.9 g
Grasa saturada 5 g
Carbohidratos 25 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo