Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g ceapă roșie, tăiată jumătăți
- 220 g zahăr
- 125 g oțet de vin roșu
- 185 g apă
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 băț de scorțișoară
- 10 boabe de piper negru
- 1 foaie de dafin, uscată
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 340 g merișoare uscate
- 2 prize sare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- Inf. nutricional
- por 1 borcan
- Calorías
- 3922 kJ / 936 kcal
- Proteína
- 2 g
- Carbohidratos
- 227 g
- Grasa
- 3 g
- Fibra
- 15.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chawanmushi (Cremă sărată japoneză)
Ninguna calificación
Hornazo
Ninguna calificación
Koftas de miel
Ninguna calificación
Soufflé de ciocolată cu portocală
45min
Miso cu vinete sous-vide
Ninguna calificación
Gem de usturoi negru și ceapă
Ninguna calificación
Unt picant, cu condimente marocane
Ninguna calificación
Granita de castravete cu gin
45min
Castraveți murați, dulci
48h 20min
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45min
Pere cu vin și mirodenii
45min
Varză roșie
1h