
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely vykostěné, bez kůže
- citrón pár kapek, dle chuti
- 1 vejce uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky větší
- 50 gramů sýru tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 170 kcal / 713 kJ
- Proteína
- 8 g
- Grasa
- 14 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Fibra
- 0.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1h
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Tvarůžková pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min
Škvarková pomazánka
5min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min