Dispositivos y accesorios
Balsamicolax och squashnudlar
Prep. 10min
Total 25min
4 portioner
Ingredientes
-
balsamvinäger70 g
-
vitt vin80 g
-
honung80 g
-
dijonsenap20 g
-
färsk rosmarin endast bladen1 msk
-
vitlöksklyfta1
-
frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 150 g)färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 150 g)4
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
-
squash500 g
-
olivolja1 msk
-
saft av citron, nypressadmsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
33 g
Calorías
1837 kJ /
439 kcal
Grasa
22 g
Fibra
1.7 g
Carbohidratos
22 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
10 lättlagade laxrätter
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Laxburgare med parmesanzucchini
Ninguna calificación
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Ninguna calificación
Curry laksa
Ninguna calificación
Fisktacos med japansk majonnäs
Ninguna calificación
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Ninguna calificación
Avokado med ägg och laxtartar
Ninguna calificación
Sous-vide lax
Ninguna calificación