Lammfiléer med rosépepparsås

Lammfiléer med rosépepparsås

Ninguna valoración
Prep. 20min
Total 30min
4 portioner

Ingredientes

  • smör i bitar (1-2 cm)
    40 g
  • schalottenlökar (ca. 30 g), skalade och halverade
    2
  • vitlöksklyftor
    2
  • vatten
    220 g
  • köttbuljongpasta efter smak (se tips)
    ½ tsk
  • rosépeppar
    2 tsk
  • färskpotatis med skal, tvättade och skurna i bitar (2-3 cm)
    300 g
  • benfria lammkotletter (cirka. 3-4 stycken)
    400 - 500 g
    400 - 500 g lammfiléer
  • havssalt
    1 nypa
  • malen svartpeppar
    1 nypa
  • vatten för att koka ur stekpannan
    1 msk
  • grön sparris (130-150 g), ansade och halverade
    1 bunt
  • morot skuren i tändstickstunna stavar
    1
  • whisky
    1 msk
  • majsmjöl
    1 tsk
  • vispgrädde
    60 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 29 g
Calorías 1830 kJ / 435 kcal
Grasa 29.3 g
Fibra 3.8 g
Carbohidratos 12.8 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo