Dispositivos y accesorios
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Prep. 30min
Total 3h
12 pieces
Ingredientes
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
41.1 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Grasa
8.4 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
60.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Palmiers Two Ways
1h 40min
Steamed Carrot Cake
Ninguna calificación
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Passion Fruit Soufflé
35min
Cheese mousse
10min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Crab briks
35min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Steak tartare
10min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min