Dispositivos y accesorios
Croquembouche
Prep. 30min
Total 3h 30min
45 pieces
Ingredientes
Pastry Cream
-
whole milk16 oz
-
vanilla bean sliced lengthwise scraped, seeds only½
-
large egg yolks6
-
sugar5 oz
-
cornstarch1 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter1 tbsp
Cream Puffs
-
water8 oz
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
all-purpose flour7 oz
-
large eggs5
Caramel
-
sugar20 oz
-
water divided37 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
-
fresh raspberries to decorate
-
sugar pearls to decorate
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
24 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
531.7 kJ /
127.1 kcal
Grasa
4.2 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
2.2 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7h 45min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Caramel Custard
1h
Chocolate Pecan Toffee
40min
Peanut Brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Caramels
3h 40min
Fortune Cookies
1h 25min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h