Dispositivos y accesorios
Skaldjursrisotto
Prep. 20min
Total 40min
6 portioner
Ingredientes
-
färsk persilja25 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök i kvartar150 g
-
selleristjälkar skurna i bitar (2 cm)80 g
-
olivolja25 g
-
torrt vitt vin200 g
-
risottoris (t.ex. arborio, carnaroli)400 g
-
hackade tomater, konserverade250 g
-
grönsaksbuljong varm600 g
-
lagerblad, torkat1
-
saffran1 nypa
-
malen cayennepeppar (kan uteslutas)1 nypa
-
fint havssalt eller efter smak½ tsk
-
malen svartpeppar eller efter smak½ tsk
-
fryst skaldjursblandning (t.ex. räkor, musslor, bläckfisk), tinad500 g
-
osaltat smör tärnat (1 cm)70 g
-
citron1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19.3 g
Calorías
1918 kJ /
458 kcal
Grasa
16.3 g
Carbohidratos
59.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Risotto
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Laxburgare med parmesanzucchini
Ninguna calificación
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Ninguna calificación
Curry laksa
Ninguna calificación
Fisktacos med japansk majonnäs
Ninguna calificación
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Ninguna calificación
Avokado med ägg och laxtartar
Ninguna calificación
Sous-vide lax
Ninguna calificación