Dispositivos y accesorios
Middelhavsinspireret bagt torsk
Prep. 15min
Total 1h 30min
4 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i kvarte100 g
-
olivenolie30 g
-
kartofler skåret i skiver (5-7 mm)350 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
-
vand20 g
-
torskefilet skåret i mindre stykker (3 cm)500 g
-
rasp2 spsk
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hakkede tomater300 g
-
salt1 teske
-
oliven50 g
-
oregano, tørret½ teske
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
8958.3 mg
Proteína
83.5 g
Calorías
2719.6 kJ /
650 kcal
Grasa
19.5 g
Fibra
5.5 g
Grasa saturada
3.3 g
Carbohidratos
34 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Varierede hverdagsmåltider
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna calificación
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna calificación
Havbras med krydderolie
Ninguna calificación
Laks med grøntsagssovs
Ninguna calificación
Burger af havtaske og laks
Ninguna calificación
Fiskeburger
Ninguna calificación
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna calificación