Dispositivos y accesorios
Fyldt svinemørbrad med spinat
Prep. 25min
Total 55min
6 portioner
Ingredientes
-
skalotteløg halveret80 g
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
babyspinat, frisk200 g
-
salt2 knivspids
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
svinemørbrad (ca. 320 g)6 skiver
-
6 skiver bacon, (ca. 60 g)skinke (ca. 60 g)6 skiver
-
80 g dessertvinMarsala vin, tør eller sød80 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
409 mg
Proteína
15 g
Calorías
856 kJ /
204 kcal
Grasa
13 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling teriyaki
20min
Kødboller med tomatsauce
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Chiang Mai nudler
25min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación