Dispositivos y accesorios
Tunsalat med bulgur og kidneybønner
Prep. 15min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
Dressing
-
persille, frisk kan undlades15 g
-
purløg, frisk groft hakket10 g
-
løg, hvide skåret i kvarte80 g
-
rød chili, frisk (opcional)½
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
hvid eddike20 g
-
citronsaft, friskpresset20 g
Salat
-
bulgur (se tip)200 g
-
vand400 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
salt½ tsk
-
tun, dåse, i olie eller vand drænet220 g
-
agurk skåret i tern (1 cm)150 g
-
kidneybønner fra dåse skyllet og drænet200 g
-
sort peber, stødt efter smag
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
332 mg
Proteína
24 g
Calorías
1971 kJ /
470 kcal
Grasa
19 g
Fibra
10.5 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
44 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna calificación
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna calificación
Havbras med krydderolie
Ninguna calificación
Laks med grøntsagssovs
Ninguna calificación
Burger af havtaske og laks
Ninguna calificación
Fiskeburger
Ninguna calificación
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna calificación