Dispositivos y accesorios
Franskbrød med kerner
Prep. 15min
Total 3h 20min
15 skiver
Ingredientes
-
vindruekerneolie plus ekstra til at smøre med20 g
-
hørfrø20 g
-
græskarkerner50 g
-
solsikkekerne50 g
-
vand200 g
-
mælk200 g
-
tørgær2 teske
-
sukker, hvid1 teske
-
bagehvedemel400 g
-
rugmel100 g
-
fuldkornsmel100 g
-
havsalt2 teske
-
bageenzym (se tip)2 teske
-
blandede frø til at drysse på toppen
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 skive
Sodio
305.1 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
927.8 kJ /
220.9 kcal
Grasa
8.1 g
Fibra
3.9 g
Grasa saturada
1.2 g
Carbohidratos
27.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smør og brød
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rugmelsstykker
12h
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Ninguna calificación
Hytteostbrød
Ninguna calificación
Kanelvafler
Ninguna calificación
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Ninguna calificación
Ciabatta
Ninguna calificación
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna calificación
Glutenfrit kartoffelbrød
Ninguna calificación
Glutenfrit toastbrød
Ninguna calificación
Glutenfrit briochebrød
Ninguna calificación
Brød af boghvede, chia og kerner
Ninguna calificación