Dispositivos y accesorios
Tigerboller
Prep. 30min
Total 2h 50min
8 stykker
Ingredientes
Brøddej
-
olie til at smøre med
-
vand120 g
-
mælk250 g
-
tørgær2 teske
-
smør20 g
-
sukker2 teske
-
bagehvedemel500 g
-
havsalt2 teske
Topping
-
rismel90 g
-
tørgær1 teske
-
sukker2 teske
-
havsalt2 knivspids
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk eller valgfri olie (se tip)2 teske
-
vand, varmt75 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
628.2 mg
Proteína
9.8 g
Calorías
1379.9 kJ /
328.6 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
2.6 g
Carbohidratos
55.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smør og brød
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rugmelsstykker
12h
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Ninguna calificación
Hytteostbrød
Ninguna calificación
Kanelvafler
Ninguna calificación
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Ninguna calificación
Ciabatta
Ninguna calificación
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna calificación
Glutenfrit kartoffelbrød
Ninguna calificación
Glutenfrit toastbrød
Ninguna calificación
Glutenfrit briochebrød
Ninguna calificación
Brød af boghvede, chia og kerner
Ninguna calificación