Dispositivos y accesorios
All-in-one 'roast' beef
Prep. 20min
Total 1h 30min
6 portioner
Ingredientes
-
svampe, tørrede20 g
-
vand kogende, til at bløde svampe op med
-
gulerod (ca. 110 g), skåret i mindre stykker (3-4 cm)1
-
selleristilk (ca. 50 g), skåret i mindre stykker (3-4 cm)1
-
løg, brune (ca. 150 g), skåret i kvarte1
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
oksesteg skåret eller bundet i en firkantet form1000 - 1200 g
-
hvidvin, tør100 g
-
vand100 g
-
grøntsagsbouillon (se tip)1 spsk
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
blandede grøntsager (f.eks. kartoffel, græskar, grønne bønner, broccolini), skåret i mindre stykker (3-4 cm)500 - 600 g
-
majsmel (valgfrit)1 spsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
400.5 mg
Proteína
48.9 g
Calorías
1923.5 kJ /
458 kcal
Grasa
19.5 g
Fibra
10.4 g
Grasa saturada
5.4 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Favoritter
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Kyllingebryst pizzaiola
55min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación