Dispositivos y accesorios
Bygsuppe
Prep. 20min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i halve80 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)60 g
-
porrer skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
lufttørret kød, Bündnerfleisch skåret i strimler (2 cm)100 g
-
smør, usaltet30 g
-
perlebyg80 g
-
vand900 g
-
grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)2
-
fløde, 35 %100 g
-
salt juster efter smag1 knivspids
-
peber, stødt juster efter smag1 knivspids
-
bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket½ bundt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
1137 kJ /
273 kcal
Grasa
17 g
Carbohidratos
19 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
50 års jubilæum
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Misosuppe med tofu
Ninguna calificación
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna calificación
Vietnamesisk pho
Ninguna calificación
Miso kyllinge suppe
Ninguna calificación
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna calificación
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna calificación
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna calificación
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna calificación
Aubergine cream soup
Ninguna calificación
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Ninguna calificación