Dispositivos y accesorios
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
Prep. 20min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
Svinemørbrad
-
svinemørbrad500 - 600 g
-
olivenolie30 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
rosmarin, tørret, stødt½ teske
Fennikelcreme
-
løg halveret60 g
-
olivenolie30 g
-
fennikel skåret i mindre stykker (2-3 cm)300 g
-
grov sennep1 spsk
-
grøntsagsbouillon1 tsk
Rodfrugtspuré
-
skalotteløg halveret50 g
-
olivenolie50 g
-
pastinak skrællet og skåret i mindre stykker (2 cm)400 g
-
kogt vand, fra grøntsager400 g
-
grønne bønner frost250 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
madlavningsfløde, ca. 18%50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
477.2 mg
Proteína
30.1 g
Calorías
2338.9 kJ /
559 kcal
Grasa
35 g
Fibra
9.7 g
Grasa saturada
6.8 g
Carbohidratos
32.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Det lette valg
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cottage pie
1h 15min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación