Dispositivos y accesorios
Ærte- og pancetta risotto
Prep. 15min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker80 g
-
skalotteløg halve40 g
-
olivenolie plus ekstra til stegning50 g
-
ærter, frost optøet200 g
-
hvidvin, tør100 g
-
risottoris200 g
-
450 g kyllingebouillonkogt vand, fra grøntsager450 g
-
pancetta skåret i tern (1 cm)150 g
-
30 g smør, i ternmadlavningsfløde, ca. 18%30 g
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
mynteblade, friske hakket, efter smag5 - 10
-
havsalt efter smag
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20.7 g
Calorías
2357 kJ /
563 kcal
Grasa
33.8 g
Carbohidratos
44.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ugens måltider
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
30min
Spaghetti carbonara
40min
Vegetarlasagne
Ninguna calificación
Bagt mac and cheese med grøntsager
Ninguna calificación
Soba nudler
Ninguna calificación
Japanske ramen nudler
Ninguna calificación
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Ninguna calificación
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación