Dispositivos y accesorios
Paastuin
Prep. 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingredientes
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
12.3 g
Calorías
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Grasa
28.9 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
87.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tempé
48h
Vegan cheddar mac & cheese
Ninguna calificación
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Ninguna calificación
Vanillesiroop
30min
Snel vruchtenijs
10min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Napoleon hoedjes
Ninguna calificación
Gestoomde marmercake
1h 30min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Noedelsoep
35min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min