Dispositivos y accesorios
Samosaer
Prep. 30min
Total 1h 30min
18 stykker
Ingredientes
Fyld
-
koriander, frisk10 g
-
vand1000 g
-
kartofler, røde skåret i tern (1 cm)100 g
-
gulerødder skåret i stykker100 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker60 g
-
løg skåret i halve60 g
-
vegetabilsk olie15 g
-
porrer skåret i skiver (ca. 1 cm)100 g
-
garam masala½ tsk
-
karry½ tsk
-
½ terning grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon½ tsk
-
piri piri chili, tørret, stødt½ tsk
-
grønne ærter, dåse50 g
-
salt½ tsk
Dej
-
vand120 g
-
vegetabilsk olie20 g
-
salt½ tsk
-
hvedemel300 g
-
1 tsk spidskommenfrøkommenfrø1 tsk
-
vand til fugtning af dejen
-
vegetabilsk olie til friturestegning
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 stykke
Proteína
2 g
Calorías
673.6 kJ /
161 kcal
Grasa
10 g
Carbohidratos
15 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indiske retter
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Ninguna calificación
Blomkålsnuggets med ajvar
Ninguna calificación
Banh bao (dampede bao med fyld)
Ninguna calificación
Cha gio (forårsruller)
Ninguna calificación
Caprese-wraps (2200 kcal)
Ninguna calificación
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Ninguna calificación
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Ninguna calificación
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Ninguna calificación
Mini pizzaer
Ninguna calificación
Boller med pizzafyld
Ninguna calificación
Madlommer
Ninguna calificación
Power muffins
Ninguna calificación