Dispositivos y accesorios
Aubergine bhurta
Prep. 10min
Total 30min
6 portioner
Ingredientes
-
vand500 g
-
auberginer skåret i stykker (3 cm)500 g
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve250 g
-
olivenolie30 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
havsalt, fint1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
319 kJ /
76 kcal
Grasa
6 g
Carbohidratos
5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indiske retter
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremede champignoner
No ratings
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
No ratings
Falafel-vafler
No ratings
Ris salat med grøntsager
No ratings
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
No ratings
Bulgurhvede
No ratings
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
No ratings
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
No ratings
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
No ratings
Pimento dip
No ratings