Dispositivos y accesorios
Blomkålsfyldte parathas
Prep. 30min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
Dej
-
vand140 g
-
300 g bagehvedemel, bestående af 150 g hvid og 150 g fuldkornchapati mel300 g
-
ghee30 g
-
olivenolie15 g
-
havsalt, fint1 tsk
Blomkålsfyld
-
korianderblade, friske10 g
-
blomkålsbuketter200 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)5 g
-
grønne chilier, friske frø fjernet (hvis ønsket)1 - 2
-
ghee plus ekstra meget til stegning20 g
-
spidskommenfrø¼ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
1160 kJ /
277 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
34 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indiske retter
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremede champignoner
Ninguna calificación
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Ninguna calificación
Falafel-vafler
Ninguna calificación
Ris salat med grøntsager
Ninguna calificación
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Ninguna calificación
Bulgurhvede
Ninguna calificación
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Ninguna calificación
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Ninguna calificación
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Ninguna calificación
Pimento dip
Ninguna calificación