
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů mléka
-
25
gramů čerstvého droždí rozdrobeného
o 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů, viz Tip) - 75 - 100 gramů cukru
- 100 gramů másla změklého, na kousky
- 3 vejce (včetně 1 rozšlehaného vejce na potření houstiček)
- 500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
- 1 čajová lžička soli
- granulovaný cukr nebo hrubý krystalový cukr, na ozdobu (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 198.8 kcal / 833.4 kJ
- Proteína
- 4.7 g
- Grasa
- 6.6 g
- Carbohidratos
- 29.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Loupáky
3h 25min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Citrónové crinkles s kurkumou - 2024
2h 45min
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30min
Makové bagely
1h 25min
Buchty s povidly
2h 20min
Podmáslový chléb
4h 35min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Borůvkové muffiny
45min
Loupáky s mákem
1h 30min
Vdolečky s povidly
1h 30min