Dispositivos y accesorios
Hvidløgsbrød med spinat og artikskok
Prep. 10min
Total 20min
24 stykker
Ingredientes
-
ekstra jomfruolivenolie100 g
-
fed hvidløg140 g
-
babyspinat, frisk85 g
-
parmesanost skåret i stykker115 g
-
flødeost i tern115 g
-
30 g yoghurt naturelcreme fraiche30 g
-
artiskokhjerter, marinerede drænede170 g
-
chili, tørret i flager (opcional) efter smag¼ tsk
-
salt efter smag¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
baguette brød (ca. 450 g hver)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
284.5 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
662.8 kJ /
158.4 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
2.7 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vi elsker forår
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hummus dip
Ninguna calificación
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Ninguna calificación
Artiskokdip med tofu
Ninguna calificación
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna calificación
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna calificación
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna calificación
Stærk ostedip
Ninguna calificación
Vinaigrette med lime og coriander
Ninguna calificación
Apple cider dressing
Ninguna calificación
Caramelliseret balsamico reduktion
Ninguna calificación
Yoghurt dressing
Ninguna calificación