Dispositivos y accesorios
Sejkroketter med oliven
Prep. 40min
Total 1h 40min
24 stykker
Ingredientes
-
persilleblade, friske20 g
-
daggammelt hvidt brød tørt, revet i stykker150 g
-
løg i kvarte250 g
-
fed hvidløg2
-
smør, saltet i tern100 g
-
sejfileter uden skind og ben600 g
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
hvedemel200 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
salt2 tsk
-
æg, store piskede3
-
solsikkeolie til stegning plus ekstra til smøring af hænder
-
sorte oliven, udstenede40 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Proteína
6.7 g
Calorías
1757.3 kJ /
420 kcal
Grasa
40 g
Carbohidratos
6.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hvid fisk
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Porre- og skinketærte
Ninguna calificación
Cheesecake med woodruffsirup
Ninguna calificación
Proteinkiks med frø og kerner
Ninguna calificación
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Ninguna calificación
Pizzahorn
Ninguna calificación
Blomsterboller
Ninguna calificación
Ciabatta
Ninguna calificación
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna calificación
Lasagneruller med spinat
Ninguna calificación
Salte aperitifstjerner
Ninguna calificación
Mini franskbrød med blommefyld
Ninguna calificación
Juletræscanapeer
Ninguna calificación