Dispositivos y accesorios
Sauterede kyllingestrimler
Prep. 5min
Total 15min
200 g
Ingredientes
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
kyllingelår, uden skind og ben eller kyllingebrystfileter uden skind, skåret i strimler (1,5 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
599.8 mg
Proteína
46 g
Calorías
2001.6 kJ /
476.6 kcal
Grasa
32.6 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
6.9 g
Carbohidratos
0.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Basalt kød og skaldyr
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nøddesmør
Ninguna calificación
Peanutbutter
Ninguna calificación
Crunchy peanutbutter
Ninguna calificación
Blomkålsris
10min
Mandelmælk
Ninguna calificación
Tahin
Ninguna calificación
Æggefri mayonnaise
Ninguna calificación
Wakame gomasio
Ninguna calificación
Basilikumolie
Ninguna calificación
Grøntsagsbouillon
Ninguna calificación
Cashewcreme
Ninguna calificación
Soba nudler
Ninguna calificación