
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil divided
- 200 g brown onions cut into wedges (1 cm/½ in.)
- 150 g carrots cut into slices (1 cm/½ in.)
- 70 g celery stalks cut into thin slices (5 mm/¼ in.)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless cut into pieces (4 cm/1.5 in.)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ¾ - 1 ¼ tsp salt divided
- ½ tsp black pepper, ground plus extra to season
- 3 - 4 sprigs fresh thyme
- 750 g chicken stock (see Tip)
- 150 g bacon cubes
- 250 g mushrooms, fresh cut into quarters (see Tip)
- 200 g heavy cream 33-35% M.F.
- 10 g cornstarch
- 1 ½ tsp seeded mustard
- 2 sprigs flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 549.5 kcal / 2307.8 kJ
- Proteína
- 47.3 g
- Grasa
- 34.6 g
- Carbohidratos
- 10.4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Grasa saturada
- 13.5 g
- Sodio
- 2166.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Ninguna calificación
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Creamy Potato Salad
Ninguna calificación
CA Digital Flipbook #1
2h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Beer Marinade
10min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Ninguna calificación
Curry potato soup
35min
Almond and Seed Crackers
45min
Berry foam
10min
Red Velvet Brookie
50min