Prosciutto and Provolone Risotto
TM6 TM5

Prosciutto and Provolone Risotto

3.9 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
  • 2 oz yellow onions
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
    o 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.)
  • 12 oz arborio rice
  • 2 oz dry white wine
  • 1 tbsp beef stock paste
  • 28 oz water
  • 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
  • 1 oz unsalted butter
  • ⅛ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2023 kJ / 483 kcal
Proteína
16.49 g
Carbohidratos
45.11 g
Grasa
26.26 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas