Dispositivos y accesorios
Refried Beans
Prep. 10min
Total 4h 10min
4 portions
Ingredientes
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opcional)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcional)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
957.9 mg
Proteína
49.3 g
Calorías
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Grasa
6.4 g
Fibra
36.5 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
148.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cinco de Mayo
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Texas Road Trip
19 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Tex-Mex Red Rice
1h
Red Beans and Rice
1h 15min
Beet Vinaigrette
15min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Basic Black Beans
2h 35min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Black Beans
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Peach Hand Pies
1h 50min
Cranberry Vinaigrette
5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min