
Dispositivos y accesorios
Lemon Caper Asparagus
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
179 kcal /
749 kJ
Proteína
2 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
6 g
Fibra
2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Valentine's Romance
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Green Bean Gremolata
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp Sauté
25min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemony Green Beans
20min
Shrimp Scampi
40min