Dispositivos y accesorios
Baked Crab Dip
Prep. 10min
Total 15min
10 portions
Ingredientes
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
950 kJ /
227 kcal
Grasa
15 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
14 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Fare
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Chicken Parmesan
1h 10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Chorizo Dip
25min
Jalapeño Poppers
1h
New England Clam Chowder
45min
Blue Cheese Dressing
5min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Deviled Eggs
20min