Dispositivos y accesorios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
2238 kJ /
535 kcal
Grasa
34 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
41 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Basil Pesto
10min
Spaghetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Creamy Tomato Soup
30min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Hash Browns
35min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Avocado Deviled Eggs
25min
Egg Salad
30min