Fettuccine with Arugula and Ricotta
TM6 TM5

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.3 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
    o 2 oz pecorino romano, in pieces
  • 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled
  • 1 garlic clove (opcional)
  • ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
  • 3 ½ oz ricotta cheese
  • 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
  • water, to boil pasta

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2238 kJ / 535 kcal
Proteína
17 g
Carbohidratos
41 g
Grasa
34 g
Fibra
5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas