Red Beans and Rice
TM6 TM5

Red Beans and Rice

3.2 ( 10 valoraciones )

Ingredientes

  • 63 oz water divided, plus extra, to rinse and soak
  • 8 oz dried red beans
  • 4 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 12 oz yellow onions quartered
  • 4 oz green bell pepper cored and quartered
  • 4 oz celery sticks cut into pieces (2 in.)
  • 8 oz bacon cut into pieces (¼ in.)
  • 4 oz salt pork cut into pieces (¼ in.)
  • 2 tsp ground smoked paprika
  • ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
  • 2 tsp Cajun spice mix
  • 1 tsp dried sage
  • 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 3 dried bay leaves
  • 6 oz Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 10 oz long-grain rice
  • hot sauce to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1118.2 kcal / 4678.6 kJ
Proteína
35.3 g
Grasa
62 g
Carbohidratos
105.6 g
Fibra
13 g
Grasa saturada
19.9 g
Sodio
1473.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas