
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 63 oz water divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions quartered
- 4 oz green bell pepper cored and quartered
- 4 oz celery sticks cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1118.2 kcal / 4678.6 kJ
- Proteína
- 35.3 g
- Grasa
- 62 g
- Carbohidratos
- 105.6 g
- Fibra
- 13 g
- Grasa saturada
- 19.9 g
- Sodio
- 1473.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Curried Lentils
5 h 15min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
White Bean Soup
2 h 45min
Southern Black-Eyed Peas
1 h 35min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Pozole Verde
2 h
Pasta Fagioli Soup
40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Split Pea Soup
1 h 25min
Lemon Pasta
35min