Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 ( 75 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 7 oz yellow onions in wedges
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    o 1 stock cube
  • 30 oz water
  • 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
    o 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 4 oz Canadian bacon cubed (see Tip)
  • 8 oz frozen mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans
  • 2 tbsp soy sauce to taste
  • sesame oil to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
287.2 kcal / 1201.6 kJ
Proteína
13.9 g
Grasa
8 g
Carbohidratos
39.6 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
2.1 g
Sodio
517.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas