Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 (69 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    o 4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip)
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 ½ oz yellow onion, in wedges
  • 5 ½ oz carrots, cut in pieces (¼ in.)
  • 1 oz soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (opcional)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    o 1 stock cube
  • 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    o 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 35 oz water
  • 8 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
  • sesame oil, to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1197 kJ / 286 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
39 g
Grasa
9 g
Grasa saturada
2 g
Fibra
3 g
Sodio
512 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas