Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 ½ oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 20 leaves)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish (approx. 10 lg. leaves)
- ¼ - ½ fresh chili, seeds removed if preferred, plus extra to serve, (e.g. serrano)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 oz unsalted butter
- 16 oz chicken breast fillets, skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
- 9 oz heavy whipping cream
- 12 ½ oz water
- 3 oz dry white wine
- 1 tbsp chicken stock paste (see Tip)
- 9 oz penne pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3082.9 kJ / 736.8 kcal
- Proteína
- 39.2 g
- Carbohidratos
- 66.5 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasa saturada
- 19.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 167.1 mg
Recetas alternativas
Beef Ragout with Macaroni
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Marsala
40min
Beef Lasagna
2h 5min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Shrimp Scampi
40min