Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 (144 valoraciones )

Ingredientes

  • 34 ½ oz water, divided
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 8 oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 1 oz cilantro leaves
    o 1 oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 10 oz jasmine rice
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 12 oz asparagus, trimmed
    o 12 oz broccoli florets
  • 16 oz salmon fillets, wild caught Alaskan (1¼ in. thick)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4153.1 kJ / 992.6 kcal
Proteína
33.9 g
Carbohidratos
67.3 g
Grasa
66.7 g
Grasa saturada
34.2 g
Fibra
6.3 g
Sodio
679.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas