Versiones compatibles
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
o 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2469 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 40 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Steamed Whole Fish
45min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Steamed Cod Over Greens
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Shrimp Sauté
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min