Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
Prep. 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
-
cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish2 tbsp
-
fresh thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon zest, grated plus extra to garnish2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)56 oz
-
lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish1 oz
-
shallots cut in halves1 oz
-
raw beets in pieces (1 in.)7 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)9 ½ oz
-
dry white wine4 ½ oz
-
20 ½ oz vegetable brothwater20 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
fresh lemongrass cut in slices (2 in.)1 - 2 stalks
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 ½ oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1501 mg
Proteína
42 g
Calorías
2366 kJ /
565 kcal
Grasa
18 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
53 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Daily & Creative
30 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 h 15 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 h 50 min
Steamed Asparagus
35 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 h
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Cioppino
55 min
Shrimp Sauté
25 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 h 50 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min