Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
o 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
o ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2366 kJ / 565 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 53 g
- Grasa
- 18 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 1501 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Lobster Bisque
1h 50min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Asparagus Sauté
15min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Lemon Caper Asparagus
25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min