Chicken Coq au Vin (Betty)
TM6

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 ( 19 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 8 oz onions quartered
  • 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
  • 8 chicken thighs, skin on and bone in
    o 1 whole chicken
  • 8 oz bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
  • 8 oz carrots peeled, in rounds (½ in.)
  • 8 oz cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper to taste
  • 1 bottle red wine (725 ml)
  • 2 garlic cloves crushed
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz fresh parsley chopped
  • mashed potatoes to serve
    o cooked pasta to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
738 kcal / 3088 kJ
Proteína
48 g
Grasa
50 g
Carbohidratos
12 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
15 g
Sodio
623 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas