Farro Risotto with Rosemary Chicken
TM6 TM5

Farro Risotto with Rosemary Chicken

4.0 ( 21 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 2 - 3 dried porcini mushrooms

Poaching Chicken

  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig rosemary leaves only
  • ½ tsp salt
  • 1 lemon
  • 16 oz chicken breast, skinless, boneless
  • 35 oz water

Risotto

  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 1 sprig rosemary leaves only, plus extra to garnish
  • 1 ½ oz unsalted butter cubed, divided
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 oz farro
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz chicken stock
  • ½ tsp salt
  • 4 oz kale stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
411 kcal / 1720 kJ
Proteína
27 g
Grasa
14 g
Carbohidratos
42 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
7 g
Sodio
942 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas